Instagram

Netflix films en series deel 4

In september verscheen deel 3 van een aantal leuke films en series van Netflix op mijn blog. Dit is alweer een tijdje geleden, dus werd het de hoogste tijd om weer een update te plaatsen! Wie weet zit er ook iets voor jou tussen, lees je mee?

The gift (film)
Simon en Robyn zijn een jong echtpaar en gaan verhuizen. Alles gaat zoals gepland, tot ze een oude kennis van de middelbare school ontmoeten. Op het eerste gezicht herkent Simon de kennis niet, maar door het aantal bezoekjes blijkt al snel dat hun verleden niet soepel is verlopen..

Fractured (film)
Ray trekt samen met zijn vrouw Joanne en dochter Peri door het hele land. Ze stoppen op de autoweg om een pauze te nemen en uit te rusten, maar Peri breekt haar arm bij een val. Ray brengt zijn gezin naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Tijdens het wachten valt Ray in slaap in de wachtkamer. Wanneer hij later ontwaakt blijkt er geen enkel spoor van zijn dochter of vrouw.

A walk Among The Tombstones (film)
Matt Scudder (Liam Neeson) is een voormalig rechercheur van de NYPD en tevens herstellend alcoholist. Wanneer een reeks van ontvoeringen gericht op de zwaarste drugscriminelen van de stad escaleert in een gruwelijke moord, besluit hij actie te ondernemen. Hij wordt ingehuurd door een heroïnedealer om de ontvoering en moord van zijn vrouw te onderzoeken. Al snel leidt het spoor naar twee seriemoordenaars, die azen op een nieuw slachtoffer.

Als je het mij vraagt is elke film met Liam Neeson top!

The Commuter (film)
Michael (Liam Neeson) is een verzekeringsagent die elke dag heen en weer reist voor zijn werk. Een mysterieuze vreemdeling dwingt Michael om de identiteit van een verborgen passagier in de trein te onthullen, vóór deze de laatste halte bereikt. Michael probeert dit mysterie zo snel mogelijk op te lossen, maar beseft dat hij inmiddels in een criminele samenzwering is betrokken.

Security (film)
Eddie Deacon, de voormalige legerkapitein heeft het moeilijk na zijn terugkeer. Hij is wanhopig op zoek naar een baan en weet deze te bemachtigen als beveiliger in een winkelcentrum. Tijdens zijn eerste nachtdienst opent hij de deuren van het winkelcentrum voor een jong meisje. Het meisje, Jamie is in paniek en vertelt Eddie dat ze is ontsnapt aan criminelen die een politietransport gestolen hebben. De criminelen zijn vastbesloten om het meisje uit te schakelen, lukt het Eddie haar te beschermen?

The Expatriate (film)
De Ex-CIA agent Ben Logan bouwt een nieuw leven op met zijn 15 jarige dochter Amy. Amy is volledig vervreemd van Ben wat zorgt voor een moeilijke band tussen hen. Ben besluit de veiligheidsverantwoordelijke te worden van een Belgisch multinational. Op een dag blijkt het bedrijf spoorloos en niet meer te bestaan. De werknemers zijn verdwenen en zijn vroegere assistent blijkt een geheim agent te zijn. Uiteindelijk besluit Ben noodgedwongen te vluchten samen met Amy, niks is wat het lijkt.

You Seizoen 2 (serie)
Vele van jullie kennen deze serie waarschijnlijk al, maar toch mag You niet ontbreken in dit lijstje! Ik ben inmiddels bij seizoen 2. Mocht je seizoen 1 nog niet gezien hebben: Het gaat over een gevaarlijke charmante, geobsedeerde jongeman. Wanneer hij eenmaal verliefd wordt kun je maar beter uit zijn buurt blijven of toch niet..

Eagle Eye (film)
Jerry Shaw en Rachel Holloman krijgen allebei een mysterieus telefoontje van een onbekende vrouw. Hierdoor komen Jerry en Rachel met elkaar in aanraking. De onbekende vrouw bedreigt hen en hun familie met de dood. Jerry en Rachel raken in verschillende levensgevaarlijke omstandigheden en uiteindelijk escaleert de situatie. Het is een race tegen de klok om er achter te komen wat er werkelijk gaande is.

Mocht er dit keer niks voor je bij zitten, check dan zeker even de andere delen over Netflix films en series op mijn blog!

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 23 januari 2020 / 08:25

    YOU vond ik echt fantastisch en daarom hoop ik dat er snel een seizoen drie komt! Verder ben ik net begonnen aan een nieuwe serie, maar die valt nogal tegen. Dus bedankt voor de tips!

    • 24 januari 2020 / 13:06

      Graag gedaan! Ik hoop dat You ook een derde seizoen krijgt. Lekker bingewatchen haha.