Nail Tape – Peel-Off van Kruidvat

Heb jij moeite om jouw nagels netjes te lakken? Dan is misschien de Kruidvat Nail Tape Peel-Off iets voor jou! In dit artikel probeer ik het uit en vertel ik je er meer over. Lees je gezellig mee?

Nail Tape

Wist je dat je deze Nail Tape ook kunt gebruiken voor nail art of als je een French Manicure wilt maken? Het product werkt namelijk ook op gelakte nagels zonder dat het de nagellak beschadigd.

Nail Tape

Om de nagelriemen goed te beschermen, moet je drie stappen uitvoeren. Breng als eerste het product aan rondom de nagels. Laat het product drogen en breng dan de gewenste nagellak aan.

Hier heb ik de Nail Tape aangebracht.
Nail Tape

De tape kun je het beste verwijderen als de nagellak nog nat is. Als je de tape zou verwijderen als de nagellak al droog is, dan heb je kans dat het eindresultaat niet zo strak wordt.

Nail Tape

Ik vind dit echt een heel gaaf product! Een fijne oplossing als je moeite hebt om nagellak netjes aan te brengen. Het velletje voelt aan als een soort siliconen en is makkelijk te verwijderen, zonder dat de huid beschadigd.

Misschien vind je dit artikel ook leuk?

Nail Tape

Voor de prijs hoef je het product niet te laten liggen. Het is misschien iets meer werk om mee te werken, maar je krijgt er wel hele strakke nagels mee! 😉

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?
Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

Join the Conversation

  1. Oeh, dat lijkt best goed te werken! Ik heb het niet echt nodig (vind ik, haha), maar het kan inderdaad wel een uitkomst zijn! (of voor de rechterhand, die wordt toch altijd wat lelijker dan links haha)

    1. haha ja precies! De ene hand wil toch altijd iets minder he.. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close