Nagellak van Pupa Milano

Yay! Het is weer tijd om drie nieuwe lakjes te proberen van het merk Pupa Milano. Ik koos voor drie vrolijke kleurtjes die ik in dit artikel graag met jullie deel. Benieuwd of deze lakjes iets voor jou zijn? Scrol dan naar onderen.

Wat is Pupa Milano Make-up
Make-up van Pupa Milano is een wereldwijd bekend merk. Officieel komt dit merk uit Italië, maar producten kunnen voordelig besteld worden bij de webshop in Nederland. Make-up wordt niet getest op dieren en er worden veel natuurlijke ingrediënten gebruikt. Het merk staat voor passie, uitstraling en energie.

033
Een prachtige koraal kleur die erg chique oogt. Na één applicatie geeft het lakje al voldoende dekking zonder een gek effect van strepen, heel fijn! Wanneer het lakje eenmaal droog is geeft het een mooie glans.

047
Deze kleur is een kruising tussen koraal en heel licht oranje. Een zachte kleur die ook na één applicatie goed dekt. Om eerlijk te zijn ben ik altijd een beetje huiverig voor dit soort kleuren. Bij hele lichte lakjes dekt het vaak niet in één of twee keer, maar deze dus wel!

045
Rode nagellak is en blijft vaak toch wel mijn favoriet! Het oogt chique en geeft een feestelijke sfeer tijdens kerst of andere gelegenheden. Dit lakje is niet donker rood, maar juist een lichtere kleur rood. Net zoals de andere kleuren dekt ook deze lak na één applicatie, helemaal top.

De bovenstaande lakken behoren tot de gelnagellak waarbij geen UV lamp nodig is. De nagellak droogt snel en geeft een mooie glans. Voor een simpele gelnagelak waarbij je geen UV lamp nodig hebt blijven de kleurtjes redelijk lang zitten. Na 4 dagen begint de nagellak langzaam af te brokkelen en is het tijd om een nieuw kleurtje aan te brengen.

Mocht je een product van Pupa Milano willen bestellen neem dan een kijkje op de website BellaMilan.

Liefs
x

Dit artikel betreft een samenwerking.

P.s. Volg jij me al?

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close