Instagram

Musthave: enjoy free samples!

Toen ik vroeger wat jonger was spaarde ik altijd alle samples op die ik kreeg bij de drogisterij. Deed of doe jij dat ook altijd? De laatste jaren is de populariteit toegenomen door het gebruik van samples. En daarom schrijf ik vandaag een kort artikeltje over musthave samples.

Een sample is erg handig voor het ontdekken van nieuwe producten. Op deze manier kun je het product eerst uittesten en uitzoeken of het geschikt is voor jouw huid.
Toch zijn er veel meiden die zich toch een beetje schamen voor het vragen van een gratis sample. Dit hoeft echter helemaal niet! Drogisterijen geven niet voor niets een gratis sample mee wanneer jij twijfelt over het product.

Wanneer jij zegt tegen een verkoper dat je een gezichtscrème of parfum eerst wilt testen voordat je het product koopt, zal de verkoper jou een gratis sample meegeven. Het product kun? je thuis uitproberen en daarna beslissen of je het wilt kopen of niet.

Helaas komt het ook wel eens voor dat een verkoper jouw niet helemaal op de juiste manier behandeld. Het komt natuurlijk ook vaak voor in een drogisterij dat men alleen langs komt voor gratis samples zonder dat ze echt interesse hebben in het product. Dit is natuurlijk niet de bedoeling van een sample en hierdoor kan een verkoper soms niet altijd even aardig zijn tegenover jou.

Laat je hierdoor niet afschrikken en sta er op op dat je het product eerst uit wilt testen voordat je het aanschaft!

Persoonlijk vind ik het een echte must om samples te testen voor foundation. Zo kun je zien welke kleur goed op je huid matcht en voorkom je een miskoop! Don’t be afraid and get that sample!

Tips:

 • Spray bij parfum altijd op de huid en niet op het geurstrookje. Parfum ruikt anders op de huid.
 • Test foundation in natuurlijk licht en bepaal niet in de winkel of de kleur goed of fout is. Loop desnoods na het testen in de winkel even naar buiten. Zo weet je zeker dat jij de goede kleur koopt.Wat is jouw grootste miskoop van beauty spulletjes?
 • bekijk ook eens de website: gratis.nl. Één van de bekende websites voor het ontvangen van gratis samples.

 

 

 

 

 

 

 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Wietske
  3 december 2017 / 19:46

  Dit is altijd handig om te onthouden. Heb laatst ook gevraagt om een gratis proef potje voor mijn foundation, zo kon ik gewoon thuis de foundation uitproberen zonder gelijk de foundation zelf te kopen.

  • enjoyyourownbeauty
   Auteur
   3 december 2017 / 21:50

   Tof, wat goed dat je dit doet!