Mijn favoriete producten van de afgelopen maand – beauty

Ondanks dat ik veel thuis aan het werk ben, draag ik bijna elke dag make-up en hou ik van goede verzorging. De afgelopen maand heb ik een paar oude (favoriete) producten uit mijn stash gebruikt, die ik eigenlijk een beetje was vergeten. Lees je mee?

Etos Oil & Care serum

Na het douchen gebruik ik altijd een olie voor mijn haar en gek genoeg is de olie van de Etos nog steeds mijn grote favoriet. De olie is budgetvriendelijk en geeft je haar een mooie glans. Klik hier om een uitgebreide review te lezen: Is het perfecte serum gewoon van de Etos?

Maybelline Super Stay – Matte Ink

Ook de fijne lipstick van Maybelline Super Stay behoort tot mijn favorieten. De lipstick blijft de hele dag mooi en goed zitten, ook tijdens het eten en drinken. Mocht je een lipstick zoeken, kijk dan zeker eens bij deze lijn!

favoriete

Nail Tape – Peel-Off van Kruidvat

Dit product gebruik ik zelf eigenlijk niet, maar het kan super handig zijn als je niet zo goed bent in het lakken van je nagels. Om die reden deel ik dit product nog een keertje. 😉 Klik hier voor het artikel: Nail Tape – Peel-Off van Kruidvat

favoriete

Douchefoam van Kruidvat

Heb jij de fijne douchefoam van Kruidvat al ontdekt? Een tijdje geleden schreef ik een artikel over 3 verschillende geuren. Klik hier als je het artikel nog niet hebt gelezen: Douchefoam van Kruidvat – me-time!

Momenteel gebruik ik de So Creamy Coconut nog, de andere foams zijn helaas al op haha.

Favoriete

Zó dit waren mijn favoriete producten van de afgelopen maand. Wat gebruik jij op het moment?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl

Join the Conversation

  1. Die olie van de Etos wil ik echt een keer proberen. Ik merk dat mijn haar na het douchen soms zo droog is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close