Instagram

Gezichtsmasker en oogcrème van Kruidvat Originals

Dat Kruidvat Originals fijne producten had wist ik al maar het crèmemasker en de oogcrème had ik nog nooit geprobeerd, tijd om deze producten dus mee naar huis te nemen! Benieuwd naar het resultaat? Scrol dan eventjes naar onderen!

Kruidvat Originals Crèmemasker
Het crèmemasker van Kruidvat Originals bevat Shea butter. Shea Butter staat bekend om de hydraterende en huidbeschermende eigenschappen, kort gezegd is het eigenlijk een top product in o.a. gezichtsmaskers!

Het masker breng ik aan op een gereinigd, droog gezicht en het valt mij gelijk op dat het masker super fijn uitsmeert. Een heerlijk romig crèmemasker dat royaal moet worden aangebracht en na 10 tot 15 minuten moet worden verwijderd. Laat het masker niet langer intrekken dan de inwerktijd anders droogt de crème op en wordt het hard.

Zodra ik het masker met lauw water van mijn gezicht heb gewassen voelt het lekker zacht en gereinigd aan. De tube bevat 125 ml, is 12 maanden houdbaar en heeft een kruidige maar frisse geur!

Kruidvat Originals Oogcrème 
Wanneer je last hebt van een droge of schilferige huid rondom de ogen kun je het beste een hydraterende crème gebruiken. Kruidvat Originals verkoopt hiervoor een speciale oogcrème met een hydraterende werking.

De oogcrème bevat vitamine e en is ongeparfumeerd waar ik persoonlijk altijd heel enthousiast van wordt. De crème ruikt dan ook helemaal neutraal en heeft geen geur, lekker basic. De oogcrème maakt mijn huid lekker zacht, is niet vet, plakt niet en voedt mijn huid intensief. Een super fijn product wanneer je last hebt van een droge huid rondom de ogen!

Het gezichtsmasker van de Kruidvat Originals gebruik ik meestal één keer per 2 weken en de oogcrème smeer ik elke avond voor het slapen op mijn huid.

Zijn jullie ook zo enthousiast over de lijn van Kruidvat Originals?

Liefs
x

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Karin
    10 oktober 2021 / 14:31

    Waar kan ik het vinden?