Kruidvat Natures – Shower Cream

Een poosje geleden kocht ik twee heerlijke producten van Kruidvat Natures, die ik graag met jullie wil delen. Beide producten zijn vegan en grotendeels met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, vanaf 84%. Nieuwsgierig of je deze lijn moet proberen? Lees dan snel verder.

Er zijn 3 varianten waar je uit kunt kiezen, Caring, Refreshing of Indulging. Ik heb gekozen voor Caring en Indulging. De andere variant was helaas niet verkrijgbaar in mijn filiaal.

Kruidvat Natures

Caring €3,49 (500 ml)

Om te beginnen ruikt deze variant mega zoet, echt iets waar je van moet houden. Persoonlijk ben ik dol op dit soort sterke geuren onder de douche, heerlijk! De douchecrème is verrijkt met bio-macademia olie en bio-sheabutter.

Kruidvat Natures

Na het afspoelen merk ik gelijk dat mijn huid heerlijk zacht voelt. De douchecrème is geschikt voor een droge huid.

Indulging 3,49 (500 ml)

Ook deze douchecrème heeft een heerlijke (sterke) zoete geur waar je de kokos en jasmijn goed in kunt herkennen. Het product is verrijkt met bio-kokos en bio-jasmijn.

Kruidvat Natures

Terwijl ik de crème op mijn huid verdeel, ruik ik gelijk de heerlijke geur. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik de kokos net iets meer ruik dan de jasmijn. Wat mij betreft geen probleem, aangezien ik dol ben op kokos haha.

Na het afspoelen voelt mijn huid heerlijk zacht. Ook deze variant is geschikt voor de droge huid.

Mijn ervaring

Beide producten vind ik erg fijn in gebruik, het voelt echt als een verwenmomentje onder de douche. Niet alleen deze producten uit de lijn van Kruidvat Natures zijn een bewuste keuze voor jezelf, maar ook voor het milieu. Het verpakkingsmateriaal is van 98% gerecycled materiaal en 100% recyclebaar. Altijd leuk om te weten. <3

Misschien vind je dit artikel ook leuk?

Kruidvat Natures

Wat vind jij van deze lijn?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl

Join the Conversation

  1. Ik ben vooral nieuwsgierig naar de kokos! We hebben hier altijd grote flessen van FA in de geur kokos. Ook heel lekker, maar voor het milieubewuste en eens een keer wat anders lijkt het me wel leuk deze te proberen.

  2. Tof artikel! Ik ben ook dol op kokos, dus ik vind het ook niet erg dat je dat jasmijn minder goed ruikt. Ook goed dat de verpakking bestaat uit gerecycled materiaal.

  3. Heb ze nog niet eerder gezien/geprobeerd, maar ik ben wel nieuwsgierig geworden! Zeker die zoete variant 🙂 Als ik niet nog een hele voorraad douchegel had, had ik ze zeker eens meegenomen!

  4. Ik merk dat ik douchecrèmes steeds fijner begin te vinden, omdat het zo heerlijk zacht is voor je huid. Deze klinken ook goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close