Douchefoam van Kruidvat – me-time!

Een heerlijke warme douche met een fijne douchefoam is ideaal voor een me-time momentje. Al helemaal als je uit diverse geuren kunt kiezen. Met de douchefoams van Kruidvat is dat mogelijk. Ik kocht drie verschillende geuren die ik met alle liefde test!

Douchefoam

De Douchefoams

My Lovely Rose
Een romige en zachte mousse die verrijkt is met Japanse rozenolie en geschikt is voor de droge huid. De geur ruikt naar rozen en is gelukkig niet mierzoet, maar juist een fijne zoete geur, die niet overheersend is. Dit maakt dan ook dat ik My Lovely Rose goed kan waarderen!

Kruidvat
Douchefoam

So Creamy Coconut
Deze foam is verrijkt met kokosolie zoals je misschien wel had verwacht. De huid wordt op een milde manier gereinigd en de foam ruikt echt heerlijk naar kokos. Als je dol bent op kokos, dan is het zeker de moeite waard om dit product een keertje te proberen!

Kruidvat
Douchefoam

Oh So Soft Care
Hou je meer van een neutrale douchefoam? Dan is de Oh So Soft Care een goede optie. Een zacht romige mousse die verrijkt is met melkproteinen. Het is de meest neutrale geur van deze lijn en daarnaast ook geschikt voor de verzorging van een droge en gevoelige huid.

Kruidvat
Douchefoam

Conclusie

Alle drie de varianten schuimen heerlijk en maken mijn huid zijdezacht. In de ochtend ga ik liever voor de neutrale geur zoals de Oh So Soft Care, maar in de avond vind ik het fijner om een douchefoam te gebruiken die een lekker geur heeft! De kokos variant en My Lovely Rose zijn dan ideaal, om lekker even te ontspannen.

Kruidvat

De douchefoams zijn budgetvriendelijk en al verkrijgbaar voor € 2,49 bij de Kruidvat. Voor die prijs hoef je ze niet te laten liggen en kun je de zondagochtend nog een beetje beter beginnen. 😉

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Join the Conversation

  1. Klinkt goed! Ze lijken me ook echt heel fijn. Foam vind ik zelf ook altijd prettiger. Ik ben erg benieuwd, ik ga zeker een kijkje nemen bij de Kruidvat!😍

  2. Oeh die met kokos ga ik toch een keer halen. Die klinkt heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close