Instagram

Kruidvat Body Oil Intensive Aloe Vera

De body oil van Kruidvat is niet een nieuw product, maar toch trok dit flesje gelijk mijn aandacht. De olie is namelijk verrijkt met Aloe Vera en als er één plant is waar ik dol op ben, dan is het deze! Lees je mee?

Kruidvat Body Oil

De body oil is verrijkt met aloe vera en amandelolie om de huid goed te hydrateren en zacht aan te laten voelen. Het flesje is gemaakt van plastic en heeft een inhoud van 150 ml. De verpakking oogt lekker fris, dit is fijn!

Aloe Vera en amandelolie beschermen de huid tegen uitdroging en het werkt ook heel goed op een verbrande huid of voor wondjes.

Kruidvat Body Oil

Ik vind het jammer dat er vrij veel parfum in de olie zit en weinig Aloë Vera, dit staat namelijk onderaan op het lijstje.

Kruidvat Body Oil

Een paar druppels olie is echt voldoende voor bijvoorbeeld je benen. De olie is erg dun en smeert goed uit.

Ik denk dat dit flesje in de zomer hier veel gebruikt gaat worden haha. 😉

De olie wordt snel opgenomen door mijn huid en voelt na enkele minuten niet meer vettig aan. Mijn huid is een stuk zachter, ideaal als je een droge huid hebt!

Misschien vind je dit artikel ook leuk?

Wil je liever wat extra verzorging en ben je niet zo’n fan van bodylotion, gebruik dan eens deze body oil. Ik vind het een heel fijn product en zeker als ik last heb van een droge huid.

Kruidvat Body Oil

De Kruidvat Body Oil Intensive Aloe Vera is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 3,99

Wat is jouw favoriete product voor de huid?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie