Kneipp: Be Happy – review

Onlangs ontving ik een pakketje met twee nieuwe producten van Kneipp: Be Happy. Ik kreeg een douchegel en een badschuim. Uiteraard wil ik deze producten graag met jullie delen en ik kan alvast verklappen dat de geur echt geweldig is!

Kneipp Be Happy

Be Happy

De producten van Kneipp: Be Happy hebben een opwekkende geur van mandarijn en vetiver. Toen ik de geur rook was ik gelijk verkocht. Een onwijs lekkere geur van mandarijn, dat een heel klein beetje zoet ruikt.

Douchegel €6,99

Leuk om te weten is dat het flesje 100% recyclebaar is, behalve de dop. De etiketten zijn gemaakt van steenpapier waardoor er geen boom gekapt hoeft te worden. Lekker milieuvriendelijk, hoera!

Kneipp Be Happy

De substantie is niet te dik en niet te dun, precies goed. De douchegel schuimt goed op mijn huid en de geur is echt top! Ondanks dat ik deze producten heb gekregen, kan ik de douchegel echt aanraden, zeker als je van mandarijn houdt. 😉 De geur blijft zelfs na het douchen nog op de huid hangen.

Kneipp

Badschuim €9,49

Het badschuim heeft dezelfde geur als de douchegel, wat ik erg prettig vind. De substantie heeft een groene kleur en schuimt ook prima.

Kneipp Be Happy

Mocht je geen bad hebben dan kun je deze badschuim ook prima gebruiken voor bijvoorbeeld een voetenbadje.

Mijn ervaring

Of ik deze lijn vaker ga gebruiken, ja! De producten zijn misschien iets duurder dan een gemiddeld product of huismerk, maar het is zeker de moeite waard. Mocht je niet van de geur mandarijn houden, dan kun je deze lijn van Be Happy beter overslaan.

Kneipp Be Happy

Wat zijn jouw favoriete producten?

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen:

Liefs
x

Dit artikel bevat gekregen producten.

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl @Foodvibes.nl of Youtube ?

Join the Conversation

  1. Wat een top-idee om badschuim te gebruiken voor een voetenbadje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close