ICONails Catrice Summer colors

Een tijdje geleden heb ik een artikel geschreven over de ICONails van Catrice. In dit artikel ga ik niet zo diep in over de ICONails. Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over deze lakjes? Lees dan hier mijn uitgebreide artikel.

Een paar dagen terug liep ik in de Kruidvat en kwam ik deze zomerse kleuren tegen. Het is inmiddels geen zomer meer maar het leek me toch leuk om hier een kort artikel over te schrijven!

De twee kleurtjes die ik heb gescoord zijn:

  • 29 Donut Worry Be Happy
  • 30 Keep Calm and Pink

Toen ik deze nagellakjes zag liggen in de winkel werd ik super nieuwsgierig. De donkere lakjes van Catrice dekken echt super goed op de nagels! Over het algemeen dekken lichte kleuren niet geweldig en vandaar dat ik deze kleurtjes echt niet kon laten liggen! Tijd om te testen dus..

Als eerste heb ik nummer 30 Keep Calm And Pink uitgetest. Zoals je kunt zien dekt deze kleur al super goed op mijn nagels na één keer lakken. Ik vind dit echt een zomerse, roze barbie kleur haha

Ook nummer 29 Donut Worry Be Happy dekt na één keer al goed op mijn nagels. De kleur is heel lichtroze, erg cute! Persoonlijk vind ik deze kleur zelfs een beetje wit ogen. Hierdoor is hij prima te combineren met verschillende kledingstijlen.

Deze zomerse nagellakken heb ik gevonden in de Kruidvat bij de rommelhoek. Mijn favoriet is nummer 29 Donut Worry Be Happy. De nagellak kost €2,99 per stuk.

Wie weet kun jij deze leuke kleurtjes ook nog scoren in jouw Kruidvat filiaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close