Highlighter Action

Highlighter op je kin, jukbeenderen, wangen, ogen of neus, noem het maar op! 2017 is volgens mij echt het jaar van de highlighter! Dit leuke pallet heb ik gekocht bij de Action voor €2,49. Een pallet vol met mooie koele tinten.

Ik las zoveel goede reviews over dit product, dus ik dacht deze moet ik aanschaffen! De Action verkoopt ook nog een highlighter pallet met warme tinten maar ik heb gekozen voor het palletje met de koele tinten omdat deze kleuren mij mooier staan.

De verpakking ziet er basic uit maar dit kun je natuurlijk verwachten voor een klein prijsje. Het palletje heeft 6 mooie tinten en ik ben vooral heel benieuwd hoe de blauwe tint, purple shadow uitpakt als ik hem op mijn arm swatch!

De kleurnamen staan op de achterkant van het doosje. Jammer dat ze niet bij de highlighters zelf staan. Het palletje van de Action lijkt erg veel op de Anastasia Beverly Hills Moonchild pallet.

Wauw wat komt hier een ontzettend mooi pigment van af! Ik heb de kleuren van links naar rechts op mijn arm geswatcht: Angel White, Subtle Tundra, Purple Shadow, Pale Marble, Peaceful Calm en Mild Marble.

Persoonlijk ben ik echt fan van de Peaceful Calm en Purple Shadow. Ik vind deze kleuren zo mooi!

De Action verbeterd keer op keer hun make-up. Ik blijf me echt verbazen hoe goed sommige producten zijn!  Dit leuke palletje is voor mij echt een aanwinst. Mocht je opzoek zijn naar een goede highlighter, loop dan zeker eens naar binnen bij de Action!

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Deze heb ik ook, en ik vind hem ook zo goed! Daar hoef je echt geen duur merk voor te kopen!

  2. Klinkt goed, mooie kleurtjes ook! <3

  3. Ziet er goed uit, had ik eerlijk gezegd niet verwacht!

  4. Wauw ik wist niet dat de Action zo een highlighter palette verkocht, wat een pigmentatie! Ik zou voor mij voor de warme tinten gaan denk ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close