Haarolie gebruiken vóór het wassen

Vandaag wil ik graag een speciale olie met jullie delen namelijk: Rene Furterer Karité Nutri Nourishing Ritual Intense Nourishing Oil. Een hele mond vol, maar het product lijkt veel te beloven! Mocht jij last hebben van ‘zeer’ droog haar lees dan zeker dit artikel eventjes door en wie weet helpt deze haarolie ook voor jou!

Normaal gesproken gebruik ik alleen een olie op droog haar en daarna breng ik het in model en ga ik de deur uit. Dit product werkt iets anders dan normaal wat het juist ook leuk maakt! De olie is speciaal voor zeer droog haar en is precies wat ik zocht! Van de online apotheek Pazzox kreeg ik dit pakketje waar ik erg blij mee ben. Pazzox verkoopt verschillende verzorgingsproducten waaronder ook bekende merken, neem dus zeker eens een kijkje!

Achter op het flesje staat de volgende beschrijving:
‘De olie zorgt voor oneindig zacht, soepel, stralend haar en een comfortabele hoofdhuid’

Het is de bedoeling dat de olie wordt aangebracht op droog haar, net zoals een normale haarolie. Laat het product 5 tot 10 minuten inwerken en daarna kun je het wassen met een shampoo en conditioner.

De olie gebruik ik vooral in het weekend als ‘extra’ verzorging. Ik breng 1 á 2 pompjes aan het verdeel dit over mijn haren. Vervolgens pak ik een boek of lees ik een leuk artikel en zet ik mijn timer op 10 minuten. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat je dit product kunt gebruiken voor het douchen en niet tijdens het douchen.

Nadat ik mijn haar heb gewassen en is geföhnd zie ik gelijk verschil. Mijn haar voelt heel luchtig aan en heeft een mooie glans gekregen. Ik borstel mijn haar gemakkelijker door en het voelt zijdezacht aan.

Kortom ik ben super tevreden over dit product en raad het jullie zeker aan wanneer je last hebt van ‘zeer’ droog haar!

Liefs
x

Dit artikel betreft een samenwerking.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close