Gezichtsmaskers van Kruidvat Originals – Review

Gezichtsmaskers van Kruidvat Originals. Onlangs scoorde ik deze fijne maskers van Kruidvat Originals. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

kruidvat originals

Kruidvat Originals Peel-Off gezichtsmasker

Peel-off maskers heb ik persoonlijk nooit fijn gevonden, maar toch probeer ik het af en toe. Het valt mij op dat het tweede ingrediënt op de lijst alcohol is. Jammer, maar ook logisch aangezien het masker snel moet drogen.

kruidvat originals

Breng het masker aan op een schone huid en laat het 15 tot 20 minuten inwerken. Na 20 minuten is het masker droog en kan ik het makkelijk van mijn huid trekken. Er blijven geen restjes over, dus het gezicht wassen is niet nodig, ideaal!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0578-1-1440x956.jpg

De substantie van het masker is een gel die doorzichtig is. Verder heeft dit masker een heerlijke zoete geur, die precies goed is.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0588-2-1440x956.jpg

Het Scrubmasker met Charcoal

Het scrubmasker heeft een zwarte kleur, zoals bijna alle producten met charcoal.

kruidvat originals

Dit scrubmasker met houtskoolpoeder maakt de huid schoon en zacht. Breng het masker aan en masseer het in de huid. Laat het ongeveer 5 minuten inwerken en spoel dan het product van het gezicht, met water.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0451-1440x956.jpg

Dit masker heeft een dunne substantie dat gemakkelijk aanbrengt op de huid. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht en fris aan. De geur van het scrubmasker ruikt fris met een combinatie van een (licht) zoete geur. Erg lekker!

kruidvat originals

Mijn ervaring met Kruidvat Originals

Beide producten vind ik fijn om te gebruiken, maar als ik moest kiezen zou ik voor het scrubmasker gaan. Ondanks dat het peel-off masker goed zijn werk doet, ben ik niet zo’n fan van deze methode. Dit heeft niks te maken met het product uiteraard!

Misschien vind je deze pagina ook leuk om te lezen?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0514-1440x956.jpg

Wat vind jij van deze gezichtsmaskers van Kruidvat Originals?

Liefs
x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close