Garnier Loving Blends – The Milk Mask

Vandaag een review over de Garnier Milk Mask. De melkmaskers zijn verkrijgbaar in 3 varianten. Benieuwd wat ik van deze lijn vind en of het iets voor jou is? Scroll dan snel naar onderen!

Milk Mask Garnier

Garnier heeft 3 varianten uitgebracht:

Helaas was de honing variant niet op voorraad bij het Kruidvat filiaal bij ons in de buurt, verdorie! Dus mocht jij de honing variant hebben geprobeerd, laat het vooral weten in een reactie! 😉

Milk Mask Garnier

Per fles betaal je €6,49 wat ik best prijzig vind. Gelukkig zijn de melkmaskers regelmatig in de aanbieding, 1+1 gratis.

Milk Mask Garnier

Deze melkmaskers hebben een lichte melktextuur, anders dan een haarmasker, maar vooral erg prettig! De substantie lijkt een beetje op een shampoo en is ook niet te vergelijken met een conditioner.

Het aanbrengen vond ik wel even wennen. Dit komt omdat ik met een ‘masker’ gewend ben dat het een dikke substantie is haha. Het is overigens niet storend!

Beide melkmaskers bevatten 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het masker hoeft trouwens niet in te trekken en kun je gelijk uitspoelen. Ook handig als je niet veel tijd hebt om te douchen!

Milk Mask Garnier

Na het aanbrengen is mijn haar heerlijk zacht, zonder dat het vet of zwaar voelt. Ik vind de Milk Mask van Garnier hele fijne producten.

Milk Mask Garnier

De cacao milk mask ruikt naar chocolade en is echt mega lekker! De Amandel milk Mask ruikt naar amandel, beide geuren zijn erg prettig.

Wat is jouw favoriete haarmasker?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?
Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment