Garnier Loving Blends – Mythische Olijf

Jullie hebben inmiddels vast wel eens de producten van Garnier Loving Blends gezien in de winkel. In het verleden heb ik meerdere producten van Loving Blends gebruikt die ik erg fijn vond. De lijn: Mythische Olijf kende ik nog niet en dus werd het tijd om deze gauw te proberen! Mocht jij deze lijn ook nog niet kennen, scrol dan naar onder om mijn ervaring te lezen.

Ik kocht de onderstaande producten:

Stiekem vind ik het altijd wel een beetje spannend om een nieuwe verzorgingslijn uit te proberen. Je weet maar nooit hoe een gevoelige hoofdhuid kan reageren haha. De producten beloven mild en natuurlijk te zijn. Daarnaast bevatten de producten geen parabenen en is olijfolie een heerlijk middel voor een droge huid of haar!

Shampoo
De shampoo heeft een stevige structuur en schuimt gelijk wanneer ik het kort in mijn haar masseer. Na het uitspoelen voelt mijn haar nog een klein beetje stroef aan, maar meestal is dit na gebruik van een conditioner verholpen. Hopelijk is dit deze keer ook zo.

Conditioner
Nadat ik de conditioner heb aangebracht op mijn gewassen haar, merk ik gelijk verschil. Een romige crème die mijn haar heerlijk zacht en doorkambaar maakt!

Haarmasker
Zoals je misschien al vaker hebt gelezen, ik ben echt dol op haarmaskers! Voor mijn gevoel doet dit vaak net ietsje meer dan een conditioner.

De crème van het haarmasker heeft een stevige structuur. Als de inwerktijd is verstreken kun je het haar uitspoelen. Mijn haren voelen tip top aan en heeft een mooie glans gekregen.

Alle producten hebben één zoet geur die ook een beetje fris ruiken. Een olijfgeur is niet van toepassing, mocht je hier bang voor zijn haha.

Wat is jullie favoriete product van Garnier?

Liefs
x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close