Face Wash van Kruidvat – Droge en gevoelige huid

Face Wash van Kruidvat. Vandaag wil ik graag de Face Wash van Kruidvat met jullie delen. De Face Wash is vegan en geschikt voor een droge en gevoelige huid. Nieuwsgierig of dit product iets voor jou is? Lees dan snel verder.

Psst. Volg jij me al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

De Face Wash van Kruidvat is verrijkt met amandelextract en pro-vitamine B5. De gel verwijdert make-up en onzuiverheden op milde wijze. Het product is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €1,69 en heeft een inhoud van 150 ml. Daarnaast is deze reinigingsgel ook nog eens vegan, hoera!

Face Wash van Kruidvat

Ingrediënten:

INGREDIENTS: AQUA, GLYCERIN, SODIUM C14 16 OLEFIN SULFONATE, DECYL GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, PANTHENOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS SEED EXTRACT, PRO
PYLENE GLYCOL, GLYCERYL OLEATE, COCO GLUCOSIDE, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, CITRIC ACID, PARFUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.

Hoe gebruik ik de Face Wash van Kruidvat

Ik breng een kleine hoeveelheid aan op een schoon gezicht, zonder make-up. Zo kan de Face Wash de overige restjes verwijderen.

Als eerste maak ik mijn gezicht nat en vervolgens masseer ik een kleine hoeveelheid gel in de huid. Na ongeveer 1 minuut spoel ik het product af met lauwwarm water en smeer ik mijn favoriete nachtcrème op mijn gezicht.

Mijn ervaring

Mijn gezicht voelt heerlijk zacht en schoon aan na gebruik. Het product schuimt rijkelijk waardoor je maar een klein beetje van het product nodig hebt. Heel fijn want zo doe je extra lang met dit product!

Face Wash van Kruidvat

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Een fijne Face Wash voor maar €1,69 die lekker fris ruikt en de huid schoon en glad maakt. Ik ben enthousiast! Gebruik jij een reinigingsgel?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close