Maak kennis met de Etos Shower Cream

De vrolijke tubes van de Etos Shower Cream zullen jullie vast niet zijn ontgaan toen je in de Etos liep, ook ik ontkwam er niet aan en nam 3 varianten mee naar huis. Benieuwd naar deze producten? Scrol dan eventjes naar onderen om dit artikel te lezen!

De varianten die ik kocht:

Etos Shower Cream Cocos
Wanneer je dol bent op de geur kokos dan is dit product zeker een aanrader voor jou! De heerlijke zoete geur van kokos komt gelijk tevoorschijn zodra je de dop open doet en is heel intens. Helaas staat de parfum hoog op de ingrediëntenlijst.

Etos Shower Cream Silk
Hou je van zoet en bloemig? Dan past deze variant Silk goed bij jou. De geur is vrij sterk wat ook te herkennen is aan de parfum die hoog op het ingrediëntenlijst staat vermeld. Mocht je niet van een sterke zoete geur houden, dan kun je dit product beter laten liggen.

Etos Shower Cream Oil
Een zachte maar licht zoete geur van amandel en soja geeft een heerlijk ontspannen gevoel wanneer je aan de flacon ruikt. De douche cream is verrijkt met natuurlijke oliën en verder valt het mij op dat parfum een stuk lager staat op de ingrediënten lijst dan bij de andere varianten. Dit is zeker een pluspunt!

Over de producten
Alle 3 de varianten ruiken heerlijk en zijn verpakt in mooie kleurrijke flacons. De tubes bevatten 250 ml en zijn 24 maanden houdbaar. Deze douche producten schuimen lichtelijk en hebben een romige formule, doordat het een crème is.  Mijn huid voelt heerlijk zacht aan na het douchen en de geurbeleving is echt top!

Mijn favoriet uit deze lijn is de oil, puur omdat dit product iets minder zoet ruikt dan de andere varianten. Wat vinden jullie van deze shower cream producten van de Etos?

Liefs
x

 

 

Join the Conversation

  1. Ik heb de ‘Milk & Honey’ variant nu al een aantal keer opnieuw gekocht, zo’n fijne geur! De andere geuren heb ik nog niet geprobeerd, maar voor de prijs hoef je het zeker niet te laten..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close