Essence Hello Good Stuff! – review

Onlangs scoorde ik een aantal items van de nieuwe lijn van Essence Hello Good Stuff! Een vrolijke lijn die minstens 90% natuurlijke ingrediënten bevat. In dit artikel laat ik je maar liefst 3 producten zien uit de Essence Hello Good Stuff! lijn. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Essence Hello Good Stuff!

Ik kocht de onderstaande producten bij de Kruidvat:

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Youtube?

Over de Face Primer €3,89

De face primer bevat natuurlijke ingrediënten die de huid intensief voeden en je look langer mooi houdt.

Deze primer is vrij van siliconen en is verrijkt met natuurlijke hennepzaadolie, aloë vera-extract, glycerine en hyaluronzuur. Dit hydrateert de huid en zorgt voor een snelle opname.

Essence Hello Good Stuff!

Op de onderstaande foto heb ik de primer aangebracht op mijn gezicht. Mijn huid ziet er wat gladder uit en heeft een mooie glans gekregen. Ook heb je niet veel van het product nodig. Ik ben enthousiast, #Yay!

Essence Hello Good Stuff!

Over de Tinted Beauty Cream €3,99

Er zijn in totaal 2 kleuren verkrijgbaar. Zelf koos ik voor de lichtste kleur, omdat mijn huid in de winter altijd heel licht is. De getinte créme is verrijkt met natuurlijk cactusbloesemextract, hyaluronzuur en glycerine.

Essence Hello Good Stuff!

De getinte dagcrème hydrateert de huid 24 uur lang en laat kleine oneffenheden camoufleren.

Op de onderstaande foto kun je het eindresultaat zien van de getinte dagcrème. Mijn huid ziet er egaler uit en heeft een mooie glans gekregen. Verder ben ik ook enthousiast over de kleur, precies goed. <3

De crème kun je gemakkelijk blenden in de huid en je hebt ook niet veel nodig van het product. Word jij ook enthousiast? 🙂

Over de 3 in 1 Face mist €2,99

De 3 in 1 face mist is verrijkt met watermeloenextract en bestaat voor 90% uit natuurlijke ingrediënten. Essence geeft aan dat je maar één spraytje nodig hebt en dat je huid gehydrateerd wordt en je make-up netjes blijft zitten.

Essence Hello Good Stuff!

De geur van deze Face Mist is echt iets waar je van moet houden! Er komt een zoete watermeloengeur vrij wanneer je het product gebruikt. Zelf vind ik het iets te zoet, maar mocht je van watermeloen houden? Dan is deze 3 in 1 Face Mist geschikt voor jou.

Op de onderstaande foto heb ik mijn gehele look afgemaakt met een poeder, highlighter, contour en een lipgloss. Op het eind heb ik de Face Mist aangebracht. Ondanks de geur vind ik het een fijn product met een mooie zachte nevel. Mijn make-up zag er na een werkdag nog steeds goed uit, yes!

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Mijn ervaring

De uiteindelijke look vind ik erg mooi geworden, vooral door het natuurlijke resultaat van de getinte dagcrème. Ook de primer is erg fijn en geeft mijn huid een mooie glans. Ik kan oprecht schrijven dat ik positief verrast ben.

Welk product zou jij uit deze lijn willen proberen van Essence Hello Good Stuff! ?

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Ik denk dat ik de tinted beauty cream wel eens zou willen proberen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close