Instagram

Een simpel weekmenu nummertje 68

Afgelopen week was een simpel weekmenu voor ons, maar wel met fijne gerechten. Wat voor lekkers stond er bij jullie op tafel? Hopelijk haal je weer wat inspiratie uit dit weekmenu. Lees je gezellig mee?

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Maandag

Maandag is mijn vaste lesdag voor school en vaak heb ik na een hele dag studeren geen zin meer om uitgebreid te koken. Hier had ik gelukkig zondag rekening mee gehouden, waardoor we een restje Kip Tandoori uit de vriezer aten. Ideaal dit soort restjes!

Een simpel weekmenu

Dinsdag

Dinsdag kookte ik ook een simpele maaltijd, maar zo lekker! Dit is echt een favoriet hier. Ik kookte wat snijboontjes, bakte een kipsaté schnitzel en wat aardappeltjes met champignons. #genieten

Een simpel weekmenu

Woensdag

Gnocchi met spinazie en chorizo is een heel smaakvol gerecht. Het gerecht bevat veel groente en is niet moeilijk om te maken. Woensdag heb ik dit recept tevens voor mijn blog uitgewerkt, dus deze komt binnenkort online! 😉

Een simpel weekmenu

Donderdag

Dit gerecht komt bijna in ieder weekmenu terug, oeps. Rode curry met aardappelpuree. <3

Vrijdag

Vrijdag stond ik de hele dag in de keuken om weer verschillende recepten voor mijn blog uit te werken. Ik maakte pizzabroodjes, bruschetta’s en broccolisoep. Het recept van de pizzabroodjes staat inmiddels online!

Zaterdag

Zaterdag maakte ik andijviestamppot met een lekkere gehaktbal. #smullen

Zondag

Zondag had ik oprecht geen zin om te koken, mede omdat ik de afgelopen weken een paar keer een kookdag heb gehouden haha. We besloten daarom lekker een pizza te bestellen. Ik bestelde een pizza met ham, spek, salami, kip, mais, champignons en asperges. #happysunday

Het was een simpel weekmenu, maar wel met hele lekkere gerechten. Wat voor maaltijd eet jij het liefste als je geen zin hebt om te koken? Tot volgende week!

Klik om de onderstaande link om meer weekmenu’s te lezen:

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 15 augustus 2021 / 20:24

  Wat een leuke gerechten! Ik eet eigenlijk altijd heel saai. Ik eet vaak kant en klare maaltijden of zoete aardappel met groenten. Maar ik heb nu gelijk weer wat inspiratie.

 2. 17 augustus 2021 / 18:26

  Courgette soep vind je misschien ook lekker? 1 flinke courgette, wat kookroom, blauwe kaas, bouillon als basis toevoegen, teentje knoflook, sjalotje en wat extra kruiden toevoegen (mixen maar) ook erg lekker en een zacht soepje!

  • 1 september 2021 / 12:27

   Oeeh! Bedankt voor het recept.
   Dit klinkt echt heerlijk. Wil ik zeker nog eens maken! <3