Instagram

Een lekker en simpel weekmenu #60

Goedemorgen. Vandaag deel ik weer een lekker en simpel weekmenu met jullie! Onlangs stonden er veel lekkere gerechten bij ons op tafel. Nieuwsgierig of zoek je inspiratie voor het avondeten? Lees dan snel verder!

Let op:
Deze rubriek gaat binnenkort van verdwijnen van de site. Je kunt alle recepten vinden op mijn nieuwe blog: Foodvibess.com!

Psst. Volg jij me al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Maandag

Maandag aten we Kip Siam. Door het gerecht deed ik geen blokjes kip, maar besloot ik kippenvleugeltjes in de oven te schuiven. Helaas was het niet zo’n succes want de Kip Siam had veel minder smaak omdat de kip niet door het gerecht verwerkt was. Oeps..

Een lekker en simpel weekmenu

Dinsdag

Tijd voor gebakken (gekruide kerrie) aardappelpartjes van de jumbo met een kip schnitzel en een gevulde aubergine. Super lekker en door de aubergine wordt dit simpele gerecht gelijk een beetje specialer. 😉

Het recept van de aubergine zal ik binnenkort uitwerken en op mijn blog plaatsen!

Een lekker en simpel weekmenu

Woensdag

Woensdag probeerde ik een nieuw recept, namelijk een pasta Hawaï. Helaas vonden we het gerecht beide niet zo’n succes. Het was wel te doen, maar qua smaak was het erg flauw. #hetkannietaltijdeenfeestjezijn ;p

Een lekker en simpel weekmenu

Donderdag

Donderdag aten we lekker simpel en voedzaam. Rode curry met aardappelpuree en gekookte snijboontjes. Genieten!

Een lekker en simpel weekmenu

Vrijdag

Vrijdag aten we ook een hele simpele maaltijd aangezien het een drukke dag was. We aten aardappelblokjes met gehakte champignons, doperwten met worteltjes en een gehaktbal. <3

Een lekker en simpel weekmenu

Zaterdag

Heb je zin in een vegetarische pasta? Probeer dan eens deze romige spaghetti met bloemkool. Heerlijk van smaak en je mist geen vlees! Wil je er toch nog iets extra’s bij serveren? Probeer dan eens wat verse kibbeling.

Het recept kun je hier vinden: Romige spaghetti met bloemkool

Zondag

Zondag probeerde ik zelf bami te maken. Zonder pakjes en zakjes. Het was best een klusje, maar het was zo goed gelukt! Dit recept wil ik nog eens op mijn blog plaatsen. Stay tuned.

Een lekker en simpel weekmenu. Hopelijk vond je het leuk om te lezen. Zoek je meer inspiratie voor het avondeten? Bekijk dan ook eens de andere weekmenu’s!

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *