Instagram

Een lekker en gevarieerd Weekmenu – nummertje 67

Goedemorgen! Afgelopen week was een lekker en gevarieerd weekmenu! Ik maakte een heerlijke vegetarische spaghetti met bloemkool en ik had een uitgebreide kookdag. Nieuwsgierig naar ons weekmenu van vorige week? Lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Maandag

De week begint gelijk goed met deze heerlijke vegetarische spaghetti met bloemkool. Mocht je dit recept nog niet hebben gespot klik dan zeker eens op de onderstaande link!

Verder aten we nog wat kibbeling bij de spaghetti, een prima combinatie!

Een lekker en gevarieerd Weekmenu

Dinsdag

Daar was onze favoriete maaltijd weer, rode curry met aardappelpuree en gekookte snijbonen. Onwijs lekker en makkelijk.

Een lekker en gevarieerd Weekmenu

Woensdag

Woensdag had ik zin om te koken en maakte ik tevens een gerecht voor mijn blog, Spaanse gehaktballetjes in de tomatensaus.

Een super lekker recept dat je binnenkort kunt vinden op de website. Verder aten we er gebakken aardappeltjes bij en maakte ik een simpele salade met mais, tomaat en wat dressing.

Een lekker en gevarieerd Weekmenu

Donderdag

Donderdag aten we verse spinazie met gekookte aardappels en een kipsaté schnitzel.

Een lekker en gevarieerd Weekmenu

Vrijdag

Inmiddels staat deze mega lekkere romige pasta pesto met kipballetjes en champignons online. Een gerecht dat je echt eens moet proberen!

Klik hier om het recept te lezen:

Een lekker en gevarieerd Weekmenu

Zaterdag

Zaterdag stond ik de hele dag in de keuken om verschillende recepten te maken voor mijn blog. Een echte kookdag dus haha. Ik maakte o.a. deze hele lekkere flammkuchen, mini frikandelbroodjes en kipsaté. Omdat ik al de hele dag had gekookt en genoeg hapjes had gemaakt was dit tevens ons avondeten. Geen straf haha. <3

Het recept van de mini frikandelbroodjes kun je hier lezen:

Zondag

Op het weekmenu stond als laatste nog deze heerlijke Ovenschotel met kip en bugles. Een heel fijn recept voor o.a. het weekend. De ovenschotel is verrijkt met sperzieboontjes, kip, bruine bonen, champignons en paprika. Klik op de onderstaande link om het recept te lezen.

Zoals je kon lezen was dit een lekker en gevarieerd weekmenu. Wat voor gerechten stonden er afgelopen week bij jullie op tafel?

Meer inspiratie nodig?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 9 augustus 2021 / 09:05

    Die romige pasta ziet er echt heerlijk uit, ik wil mezelf de komende weken ook storten in mijn kookboeken. Zodat ik nieuwe recepten kan leren.