Duitse beauty toppers

Scoor jij ook altijd super fijne producten tijdens een vakantie in het buitenland? Ik wel! Het is altijd leuk om kennis te maken met nieuwe beauty producten. Tijdens mijn vakantie in Duitsland ontdekte ik de onderstaande merken: Balea, Elkos, p2 en swiss o-par.

Het super fijne budget merk wat ik heb leren kennen tijdens mijn vakantie is Balea.
Een shampoo of conditioner van Balea kost maar €0,50 en dus een echte budget topper. Mijn verwachtingen waren niet hoog maar toen ik de shampoo en conditioner gebruikte was ik echt verrast. Zowel de shampoo als conditioner ruiken super lekker naar vanille en is ontwikkeld voor beschadigd haar. Pas later was me opgevallen dat beide producten geen siliconen bevatten! Een echt pluspunt.

Siliconen zorgen ervoor dat je haar lekker zacht aan voelt en het mooi glanst. Siliconen hoeven niet perse slecht te zijn maar probeer het niet te veel te gebruiken. Bij te veel gebruik hopen de siliconen op,in het haar waardoor andere haarproducten minder effect hebben. Om de opgehoopte siliconen uit je haar te krijgen zul je agressieve shampoos moeten gebruiken,wat resulteert in droog haar.

Elkos hair repair
Een haarmasker dat belooft broos en beschadigd haar weer een boost te geven. Ook in dit product zitten geen siliconen.

p2
In Duitsland scoorde ik ook een fixing spray van het merk P2. P2 kun je vergelijken met de merken Essence of Catrice. Deze spray kun je gebruiken voordat je je make-up aanbrengt en nadat je de make-up hebt aangebracht voor een flawless effect. De flacon spuit met een mooie nevel gelijkmatig over mijn gezicht heen, waardoor alle make-up goed word gefixeerd. De spray heeft een neutrale geur.

Mocht jij je alvast willen oriënteren op het gebied van beauty, voordat je een bezoekje brengt in Duitsland? Neem dan eens een kijkje op: DM drogisterij

Wat vinden jullie nog meer fijne producten uit Duitsland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. 11 december 2017 / 12:50

  Goede tip! Ik heb van Balea de shampoo nog nooit geprobeerd! En de geur van vanille, heerlijk!

 2. 12 december 2017 / 09:45

  Ik heb laatst in Praag voor het eerst geshopt bij de DM! Ik moest alleen wel oppassen dat ik niet te veel vloeistoffen kocht, want we reisden met alleen handbagage. Ik heb een Balea-handcrème en wat maskertjes gekocht. 🙂

 3. 12 december 2017 / 13:34

  Ik heb nog nooit geshopt bij een dm maak ik moet het blijkbaar dringend eens gaan doen! 😉

 4. 12 december 2017 / 17:09

  Klinkt goed allemaal! Ik ben nog nooit in een DM geweest, dat is te ver weg voor mij om ‘even’ heen en weer te gaan. Toch hoor ik zoveel goeds over deze merken dat ik ze toch wel eens wil gaan proberen.

 5. 13 december 2017 / 22:59

  Ik vind de DM zo’n fijne winkel! Ben een groot fan van de Balea douchegels.

 6. 19 december 2017 / 20:51

  Ik ga regelmatig naar Duitsland en ga dan altijd naar de DM om dingen in te slaan. Met name beauty producten of baby producten dus. Die zijn daar erg goed geprijsd en de kwaliteit van de DM is erg goed. Ook als ik Kneipp wil hebben, koop ik het in de DM. Dat scheelt nogal wat in euro’s.