Mega veel schuim met Dove Shower Mousse

Zoals jullie misschien al weten is deze Dove Shower Mousse al een tijdje te koop bij verschillende drogisterijen. Om mij heen hoor ik veel positieve verhalen en ook ik kon deze vrolijke flacons niet in de winkel laten liggen. Ik nam twee varianten mee naar huis die ik in dit artikel ga reviewen. Nieuwsgierig? Scrol dan even naar onderen.

De twee varianten die ik heb meegenomen zijn:

Het leuke aan deze mousse is dat je jezelf er ook mee kan scheren, twee vliegen in één klap haha! Deze foam met Coconut oil bestaat uit essentiële oliën die ervoor zorgen dat de huid langdurig gehydrateerd blijft.

Wanneer ik de foam op mijn hand spuit komt er gelijk een volle mousse uit. Normaal gesproken komt er eerst een gel achtige substantie uit en verandert het daarna in een mousse maar bij dit product komt er gelijk mousse tevoorschijn.

De geur is echt verrukkelijk! Ben je net als ik dol op kokos geuren? Dan raad ik je deze mousse zeker weten aan!

De douche foam met Rose oil bestaat net als de vorige foam uit essentiële oliën die de huid heerlijk verzorgen.

Ik verbaas me er echt over dat er gelijk foam uit de flacon komt wanneer je op de knop drukt. Ook dit product geeft een rijkelijk hoeveelheid schuim.

De mousse heeft een heerlijke rozen geur wat echt een geniet momentje is onder het douchen.

Om heel eerlijk te zijn heb ik nog nooit zo’n heerlijk product gehad! Ik ben echt verliefd op de hoeveelheid schuim die gelijk tevoorschijn komt wanneer je op de knop drukt. De foam werkt ook perfect bij het scheren door het dikke schuim!

Zoals je al hebt gelezen in dit artikel ben ik echt verkocht aan deze producten. Het zijn dan niet helemaal budgetvriendelijke producten maar zeker de moeite waard!

Wat is jouw favoriete product onder de douche of heb je deze al eens gekocht? Laat het weten in een reactie hieronder.

Liefs
x

 

Join the Conversation

  1. Klinkt goed! Lekkere dot schuim!

  2. Wow dat schuim ziet er goed uit haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close