• Dit lees je op mijn blog en kun je de komende tijd verwachten!

  Dit lees je op mijn blog en kun je de komende tijd verwachten

  De afgelopen twee jaar stond er regelmatig leesvoer online op het gebied van beauty. Daarnaast verschenen er ook steeds meer recepten en artikelen over lifestyle. Omdat ik mijn blog meer dimensie wil geven, heb ik de afgelopen tijd meer rubrieken bedacht, waar ik over wil gaan schrijven. Het leek mij daarom handig om een kleine update te geven, zodat jullie ook op de hoogte zijn! Weet jij nog een leuk onderwerp of wil je graag een review over een product zien, laat het me dan gerust weten!

  Dit lees je op mijn blog en kun je de komende tijd verwachten

  Lifestyle

  Maandelijkse Photo-Plog
  Elke maand verschijnt er een Photo-Plog op mijn blog, waar ik al mijn belevenissen met jullie deel, althans de leukste! Ik merk dat de Photo-Plog een goed gelezen artikel is en omdat ik het ook leuk vind om te schrijven, blijft deze rubriek gewoon lekker bestaan! 🙂

  Zoals je op de onderstaande foto kunt zien staan er nog een aantal (nieuwe) kopjes:

  Films: hier verschijnen voornamelijk artikels over Netflix met goede films en series.
  Grootmoeders tips: hier zullen artikels verschijnen met handige tips.
  Reizen: leuke tripjes en verhalen over vakantie kun je hier lezen!
  Wonen: alles wat te maken heeft met wonen drop ik hier. Denk maar aan: planten, interieur e.d.

  De maandelijkse updates kun je vinden onder het kopje lifestyle.

  Beauty

  Een blog post over beauty zal, als je het mij vraag niet verdwijnen. Ik ben gek op smeersels en het testen van nieuwe producten, wat ik dan ook graag met jullie deel! Toen mijn blog net bestond verschenen er super veel artikelen over beauty, maar dit zal iets minder worden.

  Klik op het kopje wat je leuk lijkt om te lezen!

  Food Inspiration

  Onder het kopje ‘Food Inspiration’ staan allerlei recepten. Je kunt er ovenschotels, pasta’s, soepen en andere fijne lunch en avondgerechten vinden.

  Naast het delen van recepten zullen er ook weekmenu’s gaan verschijnen. Wellicht geeft dit jou iets meer inspiratie voor het avondeten of misschien vind je het gewoon leuk om even te loeren!

  Wist je dat ik inmiddels ook een Instagram account heb aangemaakt, waar ik alle gerechten deel? Zo hoef je nooit iets te missen en ben je altijd op de hoogte. 😉 Klik hier om mij te volgen, als je dat leuk lijkt: FoodVibes.nl

  Food Inspiration: alles op het gebied van eten.

  Mis je iets?

  Mis je nog iets op mijn blog, waar je toch graag over zou willen lezen? Stuur dan gerust een berichtje!

  Dit lees je op mijn blog en kun je de komende tijd verwachten

  Liefs
  x

  P.s. Volg jij me al?
  Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

  Volg:
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?