Photo-Plog November 2019 – Dagje uit & inspiratie bij de woonboulevard

Photo-Plog November 2019 – Dagje uit & inspiratie bij de woonboulevard

Hello November. De ene maand beleef ik niet super veel en de andere juist weer wel. November was net zoals oktober een toffe maand waar ik weer veel heb beleefd. Lees je mee?

In de vorige Photo-Plog van oktober schreef ik dat mijn vriend en ik de woonkamer willen aanpakken. We bezochten op een middag verschillende woonboulevards. Super leuk om te doen als je inspiratie nodig hebt. Al die verschillende hoekjes met gekleurde muren geven een heel ander inzicht, echt een aanrader.

Mijn vriend was deze maand jarig, hoeraá! We zijn een dagje naar Burgers’ Zoo geweest. Een super mooi, begroeid en groot park wat ik eigenlijk niet had verwacht. Vooral het aqua gedeelte is heel groot, wat je eigenlijk niet zo vaak ziet bij een dierenpark. Het was mooi weer en we hebben een hele leuk dag gehad! Waar gaan jullie graag heen als je een dagje uit plant?

De dag hebben we afgesloten met een fijn diner bij De Buurman Bar & Grill in Heerenveen. Mocht je in deze omgeving wonen dan is dit tentje ook echt een aanrader, no spon haha. Super lekker eten en de bediening was ook heel vriendelijk. 😉

Een blog is niet alleen schrijven en foto’s maken, daar kwam ik de laatste weken achter doordat er een aantal inbraakpogingen zijn geweest op mijn blog. Meestal denk je niet zo snel aan de beveiliging van een website, maar dit is ook een onderdeel. Inmiddels heb ik een aantal dingen veranderd en aangepast, ook het technische gedeelte vind ik gelukkig leuk!

Een poosje geleden schreef ik een review over het Heat Mask van L’Oréal Elvive. Een super fijn maskertje dat ik deze week opnieuw heb gebruikt. Mijn haar voelt zo zacht en krijgt een mooie glans. Heb jij dit artikel al gelezen? Heat Mask van L’Oréal Elvive Dream Lenghts.

Het einde van deze maand zijn we ook nog met familie uit eten geweest, super gezellig om iedereen weer even te zien en bij te kletsen.
Tsja.. en nu zijn we alweer december, wat vliegen de maanden voorbij zeg! Bijna tijd voor de kerstboom, maar eerst sinterklaas..
Liefs
x
P.s. Volg jij me al?
Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?