Cien macadamia olie verzorgingslijn

Vandaag stel ik jullie voor aan een super budgetvriendelijke verzorgingslijn van Cien. Misschien kennen jullie dit merk al of misschien nog niet, maar Cien producten zijn te koop bij de Lidl. In eerst instantie vond ik de tubes er erg mooi uitzien en dus belande ze al snel in mijn winkelkarretje.

Zowel de shampoo als conditioner zijn verrijkt met macadamia olie. macadamia olie wordt gewonnen uit noten van de macadamia boom. Het grappig is dat deze noot één van de moeilijkste noten ter wereld is om te kraken. Deze olie wordt vooral gebruikt voor huid en haar. Echte macadamia is:

 • niet vet
 • voelt heel zacht aan
 • bevat geen parabenen, geen parfum en is niet getest op dieren

Beide tubes hebben één dezelfde geur die echt verrukkelijk is! Een heerlijke zoete geur die erg aanwezig is, hier moet je wel van houden anders is dit product misschien niet zo fijn voor jou!

Toen ik mijn haar ging wassen met de shampoo viel het mij gelijk op dat het product heel mild is voor mijn haar. Het schuimt wel maar niet zoals andere shampoos waar ik van gewend ben, dat er echt een dikke laag schuim ontstaat. Normaal gesproken vind ik het nooit fijn als een shampoo een stuk minder schuimt maar bij dit product heb ik daar gek genoeg helemaal geen last van.

De conditioner maakt mijn haar echt super zacht! In dit opzicht merk ik heel duidelijk de aanwezigheid van de macadamia olie. Normaal moet ik altijd nog een beetje olie in mijn haar doen nadat ik het heb droog geföhnd maar mijn haar pluist totaal niet van deze lijn. Echt een pluspunt!

De shampoo heeft een dunne structuur en de conditioner is juist een hele dikke crème. De combinatie van deze twee structuren vind ik erg fijn. Een klein minpuntje vind ik dat de conditioner 200 ml bevat en de shampoo 250 ml. Mijn conditioner gaat altijd veel sneller op dan de shampoo, dit had van mij wel gewoon het zelfde aantal mogen zijn.

Het enigste wat ik kan zeggen over deze twee producten is eigenlijk alleen maar dat het echt top producten zijn! Normaal gesproken zijn zulke goedkope shampoos en conditioners echt een afknapper omdat mijn haar vaak futloos is, de shampoo of conditioner heeft een hele waterige substantie, veel klitten na afloop of droog haar.

Ik kan niks anders zeggen dan Wauw, en dat allemaal voor €1,99 per fles! Het meenemen van deze tubes is het zeker waard wanneer je eens in de Lidl komt. Kopen jullie wel eens verzorgingsproducten van de Lidl?

Liefs
x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment

 1. Snoesje
  22 juli 2018 / 21:09

  Helemaal mee eens! Lekkere shampoo en conditioner. Mijn haar ziet er echt goed uit 🙂

  Hartelijke groet,
  Snoes