Instagram

Batiste droogshampoo – For Blondes

Droogshampoo, ik kan er niet zonder mee. Een drukke dag, maar geen tijd meer om je haar uitgebreid te wassen? Spuit wat droogshampoo van Batiste in je haar, voor het slapen gaan en je hebt s’ ochtends een mooi en fris kapsel. Super handig dus!

Batiste droogshampoo

Vandaag wil ik de droogshampoo van Batiste, voor blond haar met jullie delen. Batiste is mijn favoriete merk als het om droogshampoos gaat, maar deze variant heb ik nog nooit geprobeerd.

Deze droogshampoo verfrist en verlicht je blonde haar tussen twee wasbeurten door. De shampoo ontvet niet alleen, maar helpt ook om uitgroei van geblondeerd haar te camoufleren. Verder geeft de shampoo volume en textuur zonder een witte waas achter te laten.

Batiste droogshampoo

Hoe te gebruiken?

  1. Schud de flacon goed voor gebruik
  2. Til je haar pluk voor pluk op en spray de droogshampoo ongeveer 30 cm van het haar af.
  3. Masseer de droogshampoo met je vingertoppen door je haar.
  4. Borstel en breng verder in model zoals je gewend bent.

Mijn ervaring

De droogshampoo heeft een onwijs lekkere geur. Zoet en ruikt lichtelijk naar vanille. Niet te overheersend, maar precies goed.

Ik ben erg enthousiast en de shampoo doet wat het moet doen. Een fris kapsel, zonder witte waas. Op de onderstaande foto kun je het resultaat goed zien. Ook zie je dat mijn haar een stuk lichter is geworden door het blonde effect van de droogshampoo.

Batiste droogshampoo

Niet getreurd, ook voor bruin haar is er een speciale variant! De droogshampoo is verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat voor €6,59.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Batiste droogshampoo

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Dit artikel bevat een gekregen product(en).

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *