Balea Zilvershampoo en Conditioner

Een tijdje terug schreef ik een artikel over de More Blond verzorgingslijn van Balea. De uitstraling van die producten en deze lijn deden mij gelijk denken aan John Frieda. De uitstraling is bijna hetzelfde waardoor ik erg benieuwd ben of deze verzorgingslijn in de buurt komt van een duurder merk. Lees mee als je benieuwd bent naar mijn ervaring.

Voor bijna elke blondine is zilvershampoo een must! Het haalt de warme, gele of oranje tinten uit blond haar zodat het weer stralend en fris oogt.

De shampoo is verrijkt met keratine en witte wilgenextract. Ik heb ergens gelezen dat dit niet zo geschikt is voor mensen met hooikoorts, bekijk dus eerst of je tegen dit product kan voordat je het aanschaft.

De substantie van de shampoo vind ik eerlijk gezegd een klein beetje tegenvallen. Het is dun en loopt vrij snel van mijn hand af, maar de kleur is daarentegen wel paars, maar niet heel gepigmenteerd. Ondanks dat de shampoo vrij dun is schuimt het wel goed op mijn haar.

Conditioner
ik verbaas me over het verschil tussen de shampoo en conditioner. De conditioner is erg romig en lekker vol. Het smeert heerlijk uit zodra ik het aanbreng op mijn haar.

De conditioner trekt snel in en maakt het haar zijdezacht wanneer ik het heb uitgespoeld.

Of ik deze lijn opnieuw zou kopen? Hmm.. nee. De conditioner zou ik wel opnieuw aanschaffen, maar de shampoo niet. Ik hou meer van een dikkere shampoo die meer gepigmenteerd is als het om zilvershampoo gaat.

De producten zijn verkrijgbaar bij de DM in Duitsland voor €1,35. Hebben jullie deze lijn ooit geprobeerd of zou je het willen proberen?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close